0745 615 100 Luni - Vineri 06:00 - 22:00 I Sâmbătă 09:00 - 16:00 | Duminică 11:00 - 16:00

Mărincean Virgil

Cel mai tânăr antrenor care face parte din echipa SanGym Fitness Club. Ce îl recomandă pe Virgil?

Seriozitatea, responsabilitatea, sociabilitatea și spiritul de echipă, fiind critic uneori cu scopul de a-i motiva și ambiționa pe cei din jur.

Preocupat de sport încă din copilarie, a practicat fotbal, Karate Kyokushin, a frecventat sala de sport în fiecare zi, adoptând un stil de viață sănătos ,dorind să ajungă un model pentru ceilalți.

A participat la cursurile de "Instructor de Fitness & Personal Trainer" în cadrul Centrului performant de Analiză, Modelare și Întreținere corporală NewArt of BodyGym, obținând o diplomă foarte importantă pentru cariera sa viitoare.

”Deoarece sportul este esențial pentru o viață mult mai sănătoasă și pentru îmbunătățirea stării de spirit, îndemn fiecare persoană să facă cel puțin 30 de minute de mișcare în fiecare zi”.

Dacă ai nevoie de o motivație pentru a începe o viață activă, de un antrenor care să te ajute să ajungi la rezultatele dorite, învățând atât exerciții în funcție de ceea ce dorești să obții, cât și primind sfaturi despre o nutriție sănătoasă și vrei să faci parte din echipa noastră, te aștept să mi te alături la SanGym Fitness Club.

Preț antrenor personal Virgil Mărincean - 300 Lei

Close Menu